Over FOJ

Ons verhaal

FOJ - Kruis op heuvel

Allereerst van harte welkom bij FOJ
Bedankt voor je interesse en moeite die je wilt nemen om ons beter te leren kennen.
LOVE!

 

Het geloof betekend veel voor ons.

Wij zijn Jezus daarom ook ontzettend dankbaar en wij zouden dit het liefst met iedereen willen delen en zodoende zijn we dan ook op het volgende idee gekomen.

Waarom kledinglabel FOJ?

FOJ Logo

Ons idee was om kleding te dragen met bijvoorbeeld alleen Bijbel teksten en/of een bewerking die met het geloof in Jezus te maken hebben. Hiermee zouden wij de aandacht kunnen trekken van mensen en vervolgens een reactie kunnen uitlokken, waardoor wij dus over het geloof zouden kunnen hebben en een zaadje zouden kunnen planten.

Onze zoektocht naar kwalitatieve, duurzame en hippe kleding gerelateerd aan onze zoekopdracht leverde helaas weinig tot geen resultaat op. Daarom hebben wij besloten om zelf maar een kledinglabel te starten. Hiervoor moesten we natuurlijk wel een naam bedenken en dit is uiteindelijk FOJ geworden.

FOJ staat voor “Follower of Jesus” (Volger van Jezus).

Het doel van FOJ

FOJ - Hand of God

Ben jij ook een “Follower of Jesus” ?

Laat iedereen het weten en zien! Schaam je er niet voor en vertel je omgeving wat Jezus voor jou betekend en wat Jezus voor hem of haar kan betekenen, want iedereen heeft Jezus nodig.

Maar wat is dan de toegevoegde waarde van FOJ?
Wij weten als geen ander hoe lastig het is om over het geloof te hebben en daarom hopen wij door middel van de kleding het geloof in Jezus wat extra onder de aandacht te brengen.

Het uiteindelijke doel

FOJ - Hamer, spijkers en doornenkroon Jezus

Maar wat is nou het belangrijkste voor FOJ?

Voor ons staat de verkoop van kleding niet centraal, want wij zien het alleen als hulpmiddel. Begrijp ons niet verkeerd, want wij waarderen het natuurlijk enorm wanneer je bij ons de kleding zou bestellen. Op deze manier kunnen we allemaal een kleine bijdrage leveren om het geloof wat meer onder de aandacht te brengen en dat is waarvoor de kleding van FOJ voornamelijk is bedoeld.

Maar wat is dan het uiteindelijke doel?

Wij willen graag dat iedereen gered wordt en niet verloren gaat, maar juist het eeuwige leven kan ontvangen door het geloof in Jezus, want Jezus is de weg, de waarheid en het leven. Niemand kan bij de Vader komen zonder Jezus!